Wil jij op de hoogte zijn én blijven van het laatste nieuws van de Paul van Vliet Academie?
Ga dan supersnel naar onze facebook pagina (link hieronder)

Paul van Vliet Academie

de opleiding kent een fulltime-traject van 3, en een parttime-traject van 4 jaar. Daarnaast is er een extra jaar voor gevorderden. Paul van Vliet is de supervisor van de inhoud van de academie.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
10 september. Dat betekent dat onze naamgever vandaag zijn 86e verjaardag viert.

Hij zong het lied “Ik drink op de mensen”.
Vandaag beste Paul, drinken wij er eentje op jou!

Van harte!
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
We gaan bijna beginnen. Aanmelden kan nog net.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
De laatste presentatieavond in het ZEEHELDENTHEATER mocht er zijn. Het dak zit er nog op maar wat men liet zien was indrukwekkend en hoopgevend voor de toekomst van het cabaret. Corona krijgt ons niet klein.
Met als presentator MAIKEL VAN DER AAR, traden achtereenvolgens op MICHELLE VAN DEN DOEL, JOUKE DOEDEE, ODETTE VAN DEN HOVEN (als Elvis), REGINA BIJLSMA (als vlogster Brechje Vlechje), ELISE DE BREE (als non-actieve non) en FEMKE BRULS.
Als de presentaties één ding lieten zien dan is het wel dat ieders unieke uitdrukkingsvorm op de Paul van Vliet Academie tot bloei kan komen.
Met dank weer aan PETER KANN voor de muzikale ondersteuning, en aan HANS EN SASKIA ROOSEN voor het mooie licht en geluid.
Nu even de zomervakantie en dan gaan we in september weer met veel enthousiasme door.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Wat speelt er een hoop rond de academie. Barrie Stevens geeft 30 augustus in Diligentia een benefietvoorstelling om ons te helpen ‘door te gaan’.
Hart voor Den Haag stelt vragen aan het college waarom deze ‘culturele parel’ niet gesteund wordt in deze zware corona-tijden.
Je zou bijna vergeten dat de zomerpresentaties plaatsvinden.
Gisteravond kondigde presentatrice MICHELLE VAN DEN DOEL CEU LOPES, MARCEL VAANDRAGER en INGE BUS aan. Na de pauze trad afgestudeerde HERMAN DE SMIT op. Dit alles muzikaal ondersteund door PETER KANN in het als altijd gastvrije Zeeheldentheater
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Op de site Hart voor Den Haag: Aan de vooravond van het 10-jarig bestaan, dreigt de Paul van Vliet Academie kopje onder te gaan als gevolg van de coronacrisis. “Dat kunnen we niet laten gebeuren”, vindt raadslid Nino Davituliani die in de bres springt voor deze culturele Haagse parel.”

Dank je Nino! Daar zijn we het vanzelfsprekend van harte mee eens! 🙏❣️
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie is at Diligentia.
Diligentia
Dinsdag 2 november 2021 - BENEFIET VOORSTELLING Barrie Stevens | Theater Dilligentia Den Haag | Boek nu je tickets!

Op dinsdag 2 november 2021 speelt Barrie Stevens zijn show ‘I’m an Artist’ in theater Diligentia Den Haag, voor het voortbestaan van de Paul van Vliet Academie. In ‘I’m an Artist’ zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Mis het niet!

‘Vooral Doorgaan…, zodat ze kunnen doorgaan, is de hartenkreet van danser, choreograaf, showman en tv-persoonlijkheid Barrie Stevens. Met zijn alles zeggende theaterprogramma ‘I‘m an Artist’ staat hij het komende seizoen in de theaters.

Ook Barrie is ooit klein begonnen, en alleen artiesten die zelf de weg gegaan zijn weten hoe belangrijk het is dat er ruimte is voor de ontwikkeling en de dóórontwikkeling van theatertalent. Daarom steunt hij van harte onze bijzondere opleiding.

Tickets via: https://www.diligentia-pepijn.nl/

Studenten openen hommage

Natuurlijk is opnames maken in DeLaMar strikt verboden maar we zijn toch blij dat iemand per ongeluk op 'video' drukte ipv 'foto', en zo een stuk van 'De Aardappeleters heeft vastgelegd. De opening van de Hommage aan Paul van Vliet, door...

Gemeente Den Haag eert tachtigjarige Paul van Vliet

Ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van cabaretier Paul van Vliet, op 10 september, organiseren de Centrale Bibliotheek en het Haags Gemeentearchief een unieke tentoonstelling: ‘Paul van Vliet – Zijn optocht door de tijd’. De tentoonstelling in de bibliotheek...

NPO Opium

Te gast zijn choreograaf Hans van Manen, cabaretier Paul van Vliet, zangeres Louise Korthals en presentatrice Daphne Bunskoek. Museumdirecteur Axel Rüger bezoekt de expositie 'Alexander, Napoleon & Joséphine' in de Hermitage in...