Wil jij op de hoogte zijn én blijven van het laatste nieuws van de Paul van Vliet Academie?
Ga dan supersnel naar onze facebook pagina (link hieronder)

Paul van Vliet Academie

de opleiding kent een fulltime-traject van 3, en een parttime-traject van 4 jaar. Daarnaast is er een extra jaar voor gevorderden. Paul van Vliet is de supervisor van de inhoud van de academie.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie updated their status.
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Onze (artistiek) directeur Evert de Vries heeft een prachtige voorstelling op de planken gebracht, met veel bekende namen en gasten.

“Een potje zingen met de poten”

Een prachtig, heerlijk, eerlijk eerbetoon aan de pioniers en ieder die z’n handen uitsteekt voor acceptatie van seksueel anders zijn.

Nog tot 31 juli te zien in het Zonnehuis Amsterdam. Kaarten via Stichting Nederlied
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Het studiejaar 21-22 werd op 10 juli afgesloten met prachtige, ontroerende, stelling nemende en hilarische optredens.
Regina Bijlsma presenteerde en Maarten Mantel tekende voor de muzikale ondersteuning. Een goed gevuld Zeeheldentheater genoot achtereenvolgens van Nine van der Velde, Jouke Doedee, Michel Streng, Wia Snijder en Gerben Wiersma.
Als er een ding duidelijk werd is het wel dat we ons over cabaret/kleinkunsttalenten geen zorgen hoeven te maken. Dat hebben we.
Als nu de virussen weg willen blijven en het publiek weer gezellig naar de voorstellingen komt kijken is dit stuk van het menselijke universum weer helemaal in orde.
Voor nu een fijne zomer!
En mocht je van cabaret/kleinkunst je vak willen maken, meld je dan aan via www.paulvanvlietacademie.nl
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Gisteravond presenteerde de kersvers afgestudeerde Céu Lopes de avond die door Peter Kann muzikaal ondersteund werd.
Maikel van der Aar, Femke Bruls, Karim Idrissi, Odette van den Hoven, Michelle van den Doel, Elise Reilingh en Regina Bijlsma zorgden voor een zeer gevarieerde en geslaagde theaterbelevenis in het mooie Zeeheldentheater.
Hoera we zijn er nog en…we kunnen het nog.
‘We zullen doorgaan’ was ons corona-overlevingsmotto, en kijk aan: daar zijn we weer.
Vooral ook dank aan de studenten, want het kost een hoop energie en moed om in deze tijd per se theater te willen maken.
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Onderweg naar volle theaterzalen spelen onze studenten hun eindejaars presentaties op zaterdag 9 juli (20.00 uur) en op zondag 10 juli (14.00 uur), uiteraard in het Zeeheldentheater in Den Haag.
Na aanmelding via de studenten ben je van harte welkom!
En als je dan denkt: dat wil ik ook… meld je dan aan voor het studiejaar 22-23 en je zult zien dat die wens gewoon vervuld kan worden.
Tot in het theater!
Paul van Vliet Academie
Paul van Vliet Academie
Mooie fado’s en een spijkerhard, door Jan Boerstoel geschreven slotlied ‘over het kwaad’.
Met goede, vaak scherpe grappen de oude en de hedendaagse slavernij aanklagend, zo studeerde CÉU LOPES gisteravond af aan de Paul van Vliet Academie.
De externe commissieleden Astrid Nijgh, Mike Ho Sam Sooi, Maria C. van Loon en Eugene Besançon waren unaniem in hun oordeel: geslaagd! 💐💐💐

Studenten openen hommage

Natuurlijk is opnames maken in DeLaMar strikt verboden maar we zijn toch blij dat iemand per ongeluk op 'video' drukte ipv 'foto', en zo een stuk van 'De Aardappeleters heeft vastgelegd. De opening van de Hommage aan Paul van Vliet, door...

Gemeente Den Haag eert tachtigjarige Paul van Vliet

Ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van cabaretier Paul van Vliet, op 10 september, organiseren de Centrale Bibliotheek en het Haags Gemeentearchief een unieke tentoonstelling: ‘Paul van Vliet – Zijn optocht door de tijd’. De tentoonstelling in de bibliotheek...

NPO Opium

Te gast zijn choreograaf Hans van Manen, cabaretier Paul van Vliet, zangeres Louise Korthals en presentatrice Daphne Bunskoek. Museumdirecteur Axel Rüger bezoekt de expositie 'Alexander, Napoleon & Joséphine' in de Hermitage in...